Warning: Undefined array key "options" in /data/3/f/3fb0bec9-7631-4e9a-a008-12c560a6afb1/emedance.com/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 194
Zumba Főoldal - Emedance

Rólam

Tóth Emerita vagyok, tánc- és Zumba® instruktor, a Jamina Ghawazee Tribal tagja és a Tribal cAts Bellydance tánccsoport vezetője. A latin zenék és táncok mindig is közel álltak a szívemhez.

Életem során számos stílust kipróbáltam. A törzsi hastánc tanítása közben kezdtem el ismerkedni a társastánc alapjaival, melyet csoportos majd magán óra keretein belül folytattam, de aztán jött a Zumba, ami teljesen magával ragadott. A Zumba® világa különlegesen inspiráló számomra, ahol a zenei sokszínűség, a vérpezsdítő ritmusok és a lenyűgöző koreográfiák egyesülnek. 
zumba dancer
2021-ben elvégeztem a Zumba® B1 alapképzést, ami újabb dimenziót nyitott a táncoktatásomban. Úgy érzem, hogy a törzsi hastánc nőies energiáit nagyon jól kiegészíti a Zumba pörgős, dinamikus és szabad érzése. Annyira megszerettem a Zumbát, hogy a B1 után, tovább mélyítettem a tudásomat, elvégeztem a Zumba Rhythms 2-es és Rhythms 3-as képzést is, ahol olyan újabb és újabb ritmusokat ismertem meg, mint például a flamenco, samba, tango. 
A zumba óráim színesítése és személyes fejlődésem érdekében rendszeresen járok instruktoroknak szóló úgynevezett ‘JAM’ képzésekre.
zumba dancer
Főként Zuglóban tartom az óráimat, a Tango-Zug Stúdióban, ahol az évek alatt szuper közösség épült. A vendégeimmel együtt, igazi, barátságon alapuló csapattá formálódtunk. Több csapatépítő programot is szerveztünk már, voltunk közösen Mórahalmon, ahol egy hétvége csak a táncról és a wellnessről szólt, de karácsonyt is meg szoktuk közösen ünnepelni egy fergeteges zumba és hastánc partival. 
Hiszem, hogy a tánc nem csak egy mozgásforma, hanem egy életérzés és örömforrás, ahol a ritmusok vezetnek és a lépések mesélnek.
zumba dancer

Képesítéseim

A MyMove Akadémia képzésének elvégzésével államilag elismert (OKJ: 5281302) bizonyítvánnyal, Táncinstruktor végzettséggel rendelkezem.

2021 tavaszán elvégeztem a Zumba® B1 alapképzését, így hivatalos Zumba® Fitness instruktor, ZIN ™ tag vagyok További zumba képzéseim: R2 és R3

Zumbáról

A Zumba® program egy latin zenék által inspirált táncos fitnesz edzés, amely a latin és a nemzetközi zenék és táncmozdulatok felhasználásával dinamikus, izgalmas, vidám és hatékony fitnesz programot eredményez. A Zumba® a gyors és lassú ritmusokat ötvözi. Ez az aerob/fitnesz módszer a kardio és erőnléti edzés egyedülálló arányát képezi, így egyben formál és erősít.

Mindenki által könnyen megtanulható mozdulatok elsősorban a fenék, a lábak, törzsizomzat, valamint a hasizmokat erősítik, de leginkább a szervezet legfontosabb izmát, a szívizmot dolgoztatja meg.

Zumba® edzés hatására javul a vérkeringés, gyorsul az anyagcsere, fokozódik az állóképesség. További hatása, hogy javítja az erőnlétet, növeli a csontsűrűséget, jobb tartást biztosít, az ízületek mobilitása is fokozódik.

A Zumba® program sikerének titka, hogy a résztvevők azért térnek vissza, mert jól érzik magukat és észre sem veszik, hogy edzésen vannak.

zumba dancer

Elérhetőség

Csatlakozz te is a közösséghez

Csatlakozz Facebook csoportomhoz!

Linkeld be a Facebook profilodat az alábbi mezőbe, és nyomj rá a “Küldés” gombra. Hamarosan meghívást fogsz kapni a csoportba!